ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

С архивни снимки: Стоичков си спомни за емоциите на „Армията“

0
христо стоичков цска
facebook.com/H8SHristoStoitchkov

Голямата легенда на ЦСКА Христо Стоичков си спомни за някои от най-емоционалните си моменти на стадион „Българска армия“. 

В неделя Камата бе на трибуните на стадиона, за да изгледа последния мач на ЦСКА на близо 60-годишното съоръжение, което предстои да бъде реновирано.

След мача Стоичков публикува архивни снимки и написа: „Спомени, спомени, спомени! Толкова са много, че не можах да мигна от емоциите!“

Българска армия ще живее вечно! Скоро ще я видим напълно нова и прекрасна! Благодаря ти, ЦСКА! Благодаря, че съм частичка от Армията!“, добави още Камата.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.