ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Ръководството на Локо Пловдив на нож с Александър Томаш

0
Александър Томаш
БТА

Крахът на Локомотив Пловдив в гостуването на Арда Кърджали не е дошъл напълно случайно. „Смърфовете“ загубиха с 0:5 в родопския град, като можеха да допуснат и още попадения. Само намесите на Динко Хоркаш лишиха „сините“ от още голове.

Nostrabet научи, че в пловдивския тим има сериозно напрежение, което тлее от седмици. Ръковоството на клуба не е докрай убедено в наставника Александър Томаш, а специалистът от своя страна не спирал да изтъква нуждата от нови попълнения. Това личи и от изказванията на Томаш.

През зимата Локо се раздели със звездата на тима Бирсент Карагарен, като за негов заместник бе привлечен Денислав Александров, който не отговаря на класата на българския национал и дойде със статут на ненужен в ЦСКА 1948.

Много възможно е след нулевото равенство с Ботев Враца и погрома в Кърджали, шефовете на Локо да проявят още съвсем малко търпение към Томаш. За „черно-белите“ предстоят два изключително тежки мача – „железничарско“ дерби с Локомотив София на „Лаута“ и гостуване на „Българска армия“ на ЦСКА.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.