ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Руски клуб хареса Морено и Бароан, ЦСКА не дава колумбиеца

0
ЦСКА, Браян Морено, Юрген Матай
LAP.bg

Руският Торпедо Москва е в търсене на нов нападател и оглежда усилено пазара в България. От столичния тим първоначално са се спряли на Браян Морено от ЦСКА, но са получили отрицателен отговор.

Колумбийският стрелец има 8 попадения във всички турнири от началото на сезона и „червените“ нямат никакво намерение да се разделят с него. Медиите в Русия пишат, че офертата на московчани за Морено е била моментално отхвърлена.

Торпедо е намерил алтернатива на колумбиеца и това е Антоан Бароан. Руснаците не споменават дали “канарчетата” са склонни да преговарят, но се казва, че футболистът, който е автор на 10 гола този сезон, вече е отхвърлил две предложения.

След 17 изиграни кръга Торпедо е последен в класирането, като е спечелил едва 6 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.