Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рожденикът Драголов: Берое не го бройте за изпадащ

0
Драголов
Снимка: Фейсбук

Легендата на Берое Васил Драголов празнува днес рожден ден. Бившият нападател, който беше един от основните играчи на клуба, спечелили единствената до този момент шампионска титла в историята му и с чийто гол златните медали бяха узаконени, навършва 61 години.

„Ще празнувам довечера с любимите ми хора, а утре, естествено, ще бъда на стадиона, за да подкрепя нашите срещу ЦСКА 1948. Хубав и оспорван мач ще стане, тъй като съперникът е силен и вероятно ще спечели бронзовите медали, но в предстоящата среща не го чака нищо хубаво. Убеден съм, че Берое ще даде всичко от себе си и ще постигне позитивен резултат“, заяви за Nostrabet Драголов.

„Вярно е, че се създаде напрежение около Берое, но мисля, че точковият актив на нашите не отговаря на играта им, в която виждам добри неща. В някои мачове заслужавахме повече, но заради липса на спортно щастие и странични фактори не взехме това, което ни се полагаше с оглед показаното на терена. За мен дали ще финишираме 11-и или 12-и няма значение, но не това е мястото на Берое. През лятото тези, които работят за клуба, издържат го и го обичат, трябва да седнат заедно и да измислят нова стратегия, защото не му отива на Берое да е толкова ниско в класирането“, заяви още Васил Драголов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.