Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Росен Петров: Елате на „Армията“, никой няма да остане отвън

1
Иван Велчев и Росен Петров Animals
Снимка: Росен Петров/Facebook

Един от лидерите на организираните фенове на ЦСКА – Росен Петров, призова всички привърженици да отидат на мача с Лудогорец.

По негови думи 40 хиляди души могат да влязат на стадион „Българска армия“. Лично той гарантира, че нито един фен няма да остане извън пределите му в неделя. 

„Капацитетът на“ Армията“ е 40 хиляди. Всеки да заповяда на мача. Гаранция, никой няма да остане отвън“, Петров написа на своя профил във Facebook. 

„Пичове, не съм ви подвеждал никога на тази тема. Няма да остане човек извън стадиона. Ако трябва на гръб ще го вкарам и последния човек“, сподели още лидерът на водещата група Animals. 

Сектор Г фенове ултраси ЦСКА

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Един коментар
Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Това момче, не се ли рахождаше гол по улиците