ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома заби Верона на дъното и измести Милан от топ 3

0
Рома
Снимка: Twitter

Италианският гранд Рома надви Верона с минималното 1:0 като домакин в мач от 23-ия кръг на Серия А. Успехът вкара „вълците“ в топ 3 на временното класиране, изпреварвайки Милан.

Единственото попадение в срещата отбеляза Ола Солбакен в края на първото полувреме, възползвайки се от асистенция на Леонардо Спинацола.

Верона, който се бори за оцеляването си в Серия А, допусна 14-ата си загуба през сезона и остава на 18-о място със 17 точки в актива си – на две от спасителната зона.

Що се отнася до Рома, тимът се върна към победите след равенството срещу Лече в последния кръг. Тимът излезе трети с 44 точки с по-добра голова разлика от Милан, който е със същия актив точки на четвъртото място.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.