ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома ще се класира на 1/4-финалите за Купата на Италия смта Palms Bet

0
Рома
Снимка: Twitter

Отборите на Рома и Дженоа се изправят един срещу друг в осминафинален мач от турнира за Купата на Италия. Двубоят на „Стадио Олимпико“ в Рим ще се проведе в четвъртък от 22:00 часа българско време.

Букмейкърът Palms Bet вещае победа за домакините. Коефициентът за триумф на „вълците“ в редовното време е 1.45, докато този за гостите е 7.20. Равенството пък е оценено на 4.70. Благодарение на мобилното приложение palms bet app вие получавате достъп до стотици спортни събития от България и целия свят на телефона и таблета ви.

Играчите на Жозе Моуриньо започват своето участие в тазгодишното издание на надпреварата. Столичани се намират на седмо място в Серия „А“ и спечелиха само една от последните си пет официални срещи. Рома е деветкратен носител на Купата на Италия, като последният триумф е от 2008-ма. Последната среща между двата тима завърши 0:0.

Възпитаниците на Алберто Джилардино победиха отборите на Беневенто и СПАЛ, за да се класират на тази фаза. „Червно-сините“ заемат трето място в Серия „Б“ и спечелиха три от последните си пет мача във второто ниво на Италия. Рома има 4 победи в последните пет срещи между двата тима.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Palms Bet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.