Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома се издъни у дома срещу Салернитана

0
салернитана

Отборите на Рома и Салернитана завършиха наравно 2:2 в мач от 36-и кръг на италианската Серия „А“, който се изигра на „Стадио Олимпико“ в Рим.

Срещата започна чудесно за „морските кончета“, които поведоха в резултата в 12′ след гол на ветерана Антонио Кандрева. „Джалоросите“ можеха да изравнят резултата в самия край на първото полувреме, но попадение на Рожер Ибанес бе отменено след намесата на ВАР заради игра с ръка.

Жозе Моуриньо направи тройна смяна на полувремето, пускайки в игра Неманя Матич, Диего Йоренте и Лоренцо Пелегрини. Тези промени дадоха допълнителна мощ на домакините в халфовата линия и само две минути след подновяването на играта Рома изравни чрез Стефан Ел Шарауи. Радостта на столичани бе кратка, защото в 54′ играчите на Пауло Соуса отново дръпнаха напред след гол на Булайе Диа.

„Римските вълци“ успяха да стигнат до точката в 83′ с гол на Неманя Матич, но възпитаниците на Жозе Моуриньо нямаха сили за нов гол до края на двубоя.

Така Рома заема 7-о място във временното класиране с 60 точки при два оставащи кръга, докато Салернитана е на 15-а позиция с 39 точки.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.