ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома продължи напред в Лига Европа

0
Лига
Снимка: Twitter

Отборът на Рома изигра тактически правилен мач като гост на Реал Сосиедад в Испания и постигна своето. Воденият от Жозе Моуриньо тим завърши 0:0 в реванша от осминафиналите в Лига Европа и с общ резултат 2:0 се класира за четвъртфиналите в надпреварата. 

Италианците можеха да спечелят и срещата в Сан Себастиан, ако гол на Крис Смолинг в края на първото полувреме не бе отменен за игра ръка. Домакините завършиха с 10 души, тъй като в дългото добавено време с втори жълт картон бе изгонен Фернандес.

Роял Юнион СЖ също продължава напред, след като срази Унион Берлин с 3:0 (3:3 в първия мач), а до четвъртфиналите стигна и Байер Леверкузен. Немците взеха втора победа над Ференцварош, сега с 2:0 в Будапеща, след като бяха спечелили и първия двубой със същия резултат на своя терен. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.