Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рома и Моуриньо с нова крачка към завръщане в Шампионска лига

0
Джанлука Манчини, Рома
Twitter.com

Отборът на Рома, предвождан от Жозе Моуриньо, направи нова важна крачка към постигането на голямата цел – завръщане в най-силния европейски клубен турнир Шампионска лига.

„Вълците“ надвиха Удинезе с класическото 3:0 като домакин в мач от 29-ия кръг и се настаниха на третото място в подреждането, даващо право на участие в групите на Шампионска лига.

Рома откри в 37-ата минута след пропуск от дузпа на Браян Кристанте, но успешна добавка на Бове. Лоренцо Пелегрини удвои преднината в началото на втората част.

В средата на полувремето Удинезе изпусна дузпа след неуспешен опит на Перейра. В края на мача пък Тами Ейбрахам оформи крайното 3:0.

В класирането Рома е трети с 56 точки – с три точки пред четвъртия Милан. Удинезе е 12-и с 39 точки.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.