Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Родриго разкъса Кадис и върна Реал на върха

0
реал мадрид родриго кадис
Снимка: БТА

Реал Мадрид спечели гостуването си на Кадис с 3:0 в мач от 14-и кръг на испанската Ла Лига. Над всички за „белия балет“ беше бразилецът Родриго, който вкара два и асистира за третия гол.

22-годишният офанзивен футболист откри резултата в 14′, а в 64′ удвои преднината на своя тим след асистенция на Лука Модрич. Крайният резултат оформи Джуд Белингам в 74′ след голово подаване на Родриго.

Така възпитаниците на Карло Анчелоти се върнаха на върха в елита и вече имат 35 точки, с точка и мач повече от втория Жирона. Играчите на Серхио допуснаха 4 загуба в последните си 5 мача в Ла Лига и заемат 16-а позиция с 10 точки.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.