50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рикардиньо вече вкарва и дузпи за Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Напористият младок Патрик-Габриел Галчев е решен на всичко, за да се бори за титулярно място в Левски. Досега през сезона той е втора опция за краен защитник – десен или ляв, но ситуацията не го обезкуражава и той се хвърля на максимума във всяка тренировка и когато влезе на терена, за да заслужи доверието на Станимир Стоилов.

Патрик-Габриел Галчев

Андриан Краев

Галчев е споделил пред свои близки, че няма да се предаде и планира да направи пълноценна лятна подготовка, за да е още по-силен и конкурентноспособен през другия сезон. Бранителят, който след десетина дни ще навърши 22 години, изобщо не е мислил да напуска „сините“, тъй като иска да сбъдне своята мечта и да играе редовно в отбора.

Днес Галчев получи шанс от Мъри и го използва по най-добрия начин в контролата с Витоша, която Левски спечели с 4:0 на своя помощен терен. Патрик-Габриел Галчев се справи блестящо в защита и бе деен в атака, като след негово добро подаване Рикардиньо пропусна да се разпише за втори път в спаринга в 52-рата минута.

Левски

Преди това Рикардиньо бе открил резултата в добавеното време на първото полувреме, когато показа, че може да вкарва и дузпи. Реферът посочи бялата точка за игра с ръка на бранител на Витоша след удар на Ивелин Попов и Рикардиньо прави вратаря в другия ъгъл за 1:0. Иначе при 0:0 Роналдо и Рикардиньо улучиха по един път гредата, а вратарят на втородивизионния тим Калоян Петков спаси удари с глава на Уелтон и Рикардиньо.

Асен Чандъров

Второто полувреме започна с невероятен пропуск на Хосе Кордоба от чисто положение, като вместо вратата защитникът улучи вратаря. Левски обаче продължи да играе по-добре и стигна до второ попадение чрез Уелтон, който в 68-ата минута прехвърли технично вратаря – 2:0. В 73-тата минута пък след прострелно центриране на Роналдо Слави Паскалев си отбеляза автогол – 3:0 за „сините“. Две минути по-късно Ивелин Попов направи 4:0, разписвайки се на празна врата след продължена топка от Рикардиньо.

Левски започна проверката със следния състав: Михайлов, Галчев, Ван дер Каап, Кордоба, Цунами, Краев, Чандъров, Попов, Роналдо, Рикардиньо, Уелтон.

Роналдо

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.