Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рикардиньо с нови два гола за победа на Левски

0
Левски Ал Кувейт
Снимка: Левски
  • Левски победи Рига с 2:0 във втората контрола между двата тима в Дубай. Новото бразилски попълнение на „сините“ Рикардиньо заби и двете попадения, като се отчете с два гола и в първата контрола.

В този мач Рикардиньо показа добър усет за пласиране и головете му дойдоха след избити от вратаря удари. 

Играчите на Станимир Стоилов имаха превес още от първата минута и ситуациите пред вратата на Рига се редяха една след друга. Най-дейни и опасни в атака бяха Рикардиньо, Уелтън и Илиян Стефанов. 

В 38-ата минута падна първото попадение. Стефанов получи пас в наказателното поле и стреля, стражът на латвийците успя да избие, но Рикардиньо догони топката преди защитник и я прати в празната врата.

След почивката Левски отново имаше повече възможности за гол. Ивелин Попов се отчете с пропуск, а втория гол падна в 59-ата минута. Филип Кръстев стреля силно от фаул, вратарят не успя да улови топката, а от въздуха Рикардиньо я прати във вратата за крайното 2:0. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.