ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рикардиньо: Агитката на Левски ни помогна

0
Рикардиньо
Снимка: lap.bg

Нападателят на Левски Рикардиньо се превърна в герой за своите, след като вкара единствения гол за победата срещу Ботев при откриването на новия стадион „Христо Ботев“ в Пловдив. „Много съм щастлив. Благодаря на Господ, на семейството ми и на съотборниците ми. Нашата агитка беше невероятна и ни помогна. Изключително важен мач за нас и се радвам, че вкарах гол и помогнах на отбора“, коментира бразилският нападател след успеха.

„Винаги е хубаво, когато играеш пред много публика. Тези хора ни даваха голяма мотивация на всички нас. Реално, те сбъркаха. Като нападател винаги следя тези ситуации. Продължих да гледам напред, да видя какво се случва и вкарах. Само Левски“, добави Рикардиньо.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.