ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рикардиньо: Ще се борим и за новия треньор

0
Рикардиньо
Снимка: lap.bg

Нападателят на Левски Рикардиньо съвсем закономерно бе избран за Играч на мача срещу Черно море, след като отбеляза двете попадения за обрата на стадион „Георги Аспарухов“ и победата на „сините“ с 2:1. След мача Рикардиньо бе много щастлив от победата и неговите два гола.

„Благодаря на всички, които ни подкрепят, на Господ. Много трудно беше, наистина, радвам се. Много съм щастлив, че вкарах на този отбор. Искам да вкарам и на следващите два отбора“, започна Рикардиньо.

„В началото може би закъсняват успехите адаптация, нова кулутра. Мисля, че вече влизам по-добре в ролята си и доказва за какво съм дошъл“.

„Докато има математически шанс да сме трети, трябва да се борим. Щом е математически възможно, няма шанс да не се борим докрай“.

„Аз съм щастлив от работата с господин Топузаков. Той ме кара да се чувствам уверен. Ние сме играчи, както споменахте, че имаме нов треньор – ще се борим и за него“, добави още той.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.