Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Рикардиньо: Адаптирах се на 100%, само Левски!

0
Рикардиньо
Официален сайт на Левски

Новата бразилска перла на Левски Рикардиньо започна да ниже гол след гол в контролите. Той беше точен и в двете контроли срещу латвийския Рига.

„Много е важно, че започнах да вкарвам голове. Става дума за подготовка и приятелски мачове, но въпреки това е важно. Чакам да дойде и първенството, защото там е от по-голямо значение“, започна Рикардиньо. 

„Всички ме приеха много добре. Бразилците, които са тук ми помагат много, за да свикна. Уелтон, Роналдо и Ценами ми помогнаха, но и останалите момчета от отбора ме приемат много добре. Мисля, че се адаптирах на 100 процента. Много е важно, че имам мои сънародници в отбора. Ние постоянно сме заедно. Тяхното присъствие бе много важно за моята по-бърза адаптация.“

Левски

„Организацията в клуба е много добра, а условията в Дубай са прекрасни. Целият щаб и екипът помага много на футболистите. Тази година искам да вкарам доста голове за Левски. Тази година целта е да се класираме за европейските турнири.“

„Надявам се да помогна с максимален брой голове. Бих казал на феновете ни да продължават да ни подкрепят, както са го правили до този момент. Искам да вкарвам много голове и те да бъдат щастливи. Само Левски“, завърши той.

Видяно 47 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.