ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рибарски: Мислили сме за ФКСБ, ще поискаме отлагане на мача с Арда

0
ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград
LAP.bg

Наставникът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, беше доволен след победата с 3:0 над Пирин Благоевград и похвали начина, по който отборът му постигна успеха срещу „орлетата“.

„Наистина момчетата не допуснаха подценяване, даже се вложиха оптимално. Избрахме друг подход за тази среща, контролирахме мача през по-голямата част от него. Казах на футболистите, че искам от самото начало да заявим с поведение на терена кой ще бъде крайният победител. Пожелавам успех на отбора на Пирин. Влязоха момчета, които положиха доста усилия“, заяви Рибарски след двубоя.

ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград

„Гледали сме вече мачове на румънския ФКСБ. Те ще играят още една среща преди нашия мач. Ще изберем най-добрия начин, по който да им се противопоставим в дните до двубоя“, каза още старши треньорът на „червените“ за предстоящия мач на тима му в Лигата на конференциите.

Той разкри още, че ЦСКА 1948 ще поиска от БФС отлагането на срещата от третия кръг на първенството срещу Арда, за да може тимът му да е концентриран само върху сблъсъка с румънците.

ЦСКА 1948 - Пирин Благоевград

„Мислили сме за мача с ФКСБ. Ще пуснем молба, с която да поискаме отлагане на мача с Арда, за да насочим концентрацията и енергията в предстоящия мач с ФКСБ“, завърши Рибарски.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.