Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рибарски потвърди кой е новият капитан на ЦСКА 1948

0
Атанас Рибарски
LAP.bg

Наставникът на ЦСКА 1948 – Атанас Рибарски, разкри по какъв начин е бил избран новия капитан на отбора – Радослав Кирилов, а негов подгласник ще бъде централният защитник Елитон Джордж.

„Държа момчетата сами да си изберат капитана. Почти единодушно съблекалнята избра Радослав Кирилов за капитан, а в неговото отсъствие ще бъде Елитон“, каза Рибарски на своята пресконференция преди мача срещу Пирин Благоевград във втория кръг на efbet Лига, която ще се проведе на стадиона в Бистрица от 19:00 часа на 21 юли, петък.

Елитон

„Очакванията са ми за един различен по характер мач от този, който играхме през миналия кръг срещу Левски. Ще имаме и различен подход спрямо миналата среща, но не очаквам да бъде лек мача срещу Пирин. Трябва да владеем повече инициативата и да имаме повече възможности пред противниковата врата“, коментира Рибарски.

Той призна, че е трудно за футболистите да играят на високо темпо в юлските горещини.

Атанас Рибарски

„Топлото време намаля темпото на мачовете. Трудно е да се играе в тези жеги 90 минути през 3-4 дни. Не знам дали тези 15 минути по-късно, с които ще започнат мачовете, ще допринесат за по-хладно време. В Бистрица е по-хладно 2-3 градуса заради планинския климат“, каза Рибарски, и разкри, че на този етап очакваният трансфер на алжирския нападател Аймен Маюс няма да се осъществи.

„Кореспонденцията с алжирския нападател е прекъсната и на този етап той няма да се присъедини към нас“, каза още Рибарски.

Атанас Рибарски

„Въобще не сме планирали начина, по който ще излезем срещу ФКСБ и умишлено не искам да го правя. Единственото нещо, което сме тренирали и говорили, е за предстоящия сблъсък с Пирин. Не трябва да се допуска такава мисъл за по-следващия мач с ФКСБ“, завърши треньорът на „червените“.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.