ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Георги Дерменджиев пуска резервите срещу Балкан за Купата

0
Георги Дерменджиев
Снимка: LAP.bg

Наставникът на Лудогорец – Георги Дерменджиев, е решил да даде шанс изцяло на резервните си футболисти в двубоя с третодивизионния Балкан Ботевград от 1/16-финалите в турнира за Купата на България, който е насрочен за сряда, 22.11, от 13:30 часа.

Опитният специалист няма да може да разчита на различните национални състезатели, както и на по-голяма част от титулярите си. Дерменджиев ще заложи на играчи, които досега не влизаха в групата или оставаха резерви. По този начин бившият национален селекционер иска да прецени на кои от тях може да разчита в сгъстения цикъл до края на годината, тъй като на „орлите“ им предстоят последните два мача от груповата фаза на Лигата на конференциите и дербито с ЦСКА на „Българска армия“.

Домакините от Ботевград пък са готови с ремонта на своя стадион и ще приемат Лудогорец с изцяло подменен терен, нови съблекални и нов Сектор „A“ със седалки и облегалки. В предишния си мач за Купата тимът от Югозападната Трета Лига отстрани втородивизионния Монтана на изкуствения си терен.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.