ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Резерва в ЦСКА страда и в националния отбор

0
ЦСКА, Жираир Шагоян
LAP.bg

Нападателят на ЦСКА Жираир Шагоян не се наслаждава на най-добрия си период в кариерата, след като остава предимно резерва в състава на Нестор Ел Маестро, а това се отразява и на представянето му в националния отбор.

„Тема Спорт“ пише, че за втори пореден път Шагоян не получава повиквателна в националния отбор на Армения. Селекционерът Олександър Петраков го подминава при изпращането на повиквателни.

Най-вероятната причина е това, че Шагоян почти няма игрово време в ЦСКА. Нападателят трябва сериозно да се постарае, за да може да пробие сред титулярите на „червените“.

Ако Жираир Шагоян не успее да се справи с конкуренцията на „Армията“, не е изключено той да потърси и друго развитие на кариерата си, където да играе по-редовно и да има шанс да бъде викан и за националния отбор.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.