Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал стигна финал на Световното след разгром (Видео)

0
Реал Мадрид
Снимка: Twitter

Който го може, си го може. Това за пореден път доказа един от най-успешните тимове в света, който и сега има страхотен отбор. Европейският шампион Реал Мадрид се класира за финала на Световното клубно първенство, след като разби египетския Ал Ахли с 4:1 във втория полуфинал от турнира.

Винисиус Жуниор откри резултата в 42-рата минута, а в 46-ата Федерико Валверде покачи на 2:0.  В 65-ата минута Али Маалул намали резултата от дузпа, но това бе всичко, което бе по силите на фараоните.

В 85-ата минута Реал получи дузпа след намесата на ВАР за нарушение срещу Винисиус, но ударът от бялата точка на Лука Модрич.

В добавеното време обаче с попадения на Родриго и резервата Серхио Арибас „кралете“ стигнаха до успеха и ще спорят за трофея с шампиона на Саудитска Арабия Ал Хилал.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.