ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал ще бие Челси според Inbet

0
Реал Мадрид Карим Бензема
Twitter

Испанският колос Реал Мадрид излиза тази вечер срещу тима на Челси в първи четвъртфинален двубой в Шампионска лига. В inbet казино се предлагат разнообразни пазари за този сблъсък, а от коефициентите става ясно, че „кралете“ са фаворит в мача.

Реал Мадрид отстрани Челси на четвъртфиналите и през 2022 година, а сега ще иска да го стори отново. „Сините“ са в криза през този сезон и не е изненада, че ставката за победа на Реал е 1.77. 

С inbet промо код можете да играете на този мач, както и на всички други спортни събития в сайта. Той ще ви помогне да се възползвате максимално в залаганията.

Разбира се, за да правите залози, се нуждаете от inbet регистрация, която обаче става бързо и лесно. След това можете да залагате на всички пазари в букмейкъра.

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или Inbet отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.