Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал постави ултиматум на Мбапе, ако иска мечтания трансфер

0
Килиан Мбапе
Снимка: БТА / BTA

Испанският шампион Реал Мадрид е размислил относно желанието си да привлече голмайстора на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Мадридското издание AS, твърди, че „Лос бланкос“ все още има интерес към 24-годишния футболист, но вече не е техен приоритет.

Ръководството на Реал е дало на Мбапе срок до 15 януари да отговори. Ако до тази дата нападателят не приеме предложението, то столичани вече няма да го убеждават и ще се откажат окончателно от него.

От „Сантиаго Бернабеу“ нямат желание да повтарят грешката си от 2022-а година, когато вече се бяха разбрали с Мбапе да го вземат като свободен агент, но в последния момент той се отметна и подписа нов договор с ПСЖ, който изтича през идното лято. Френският национал може да подпише и ново споразумение с парижани, но при условие, че е дългосрочно.

През този сезон Мбапе изигра 20 мача във всички турнири, в които отбеляза 18 гола и записа 2 асистенции.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.