ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид тръгна с победа в ШЛ след гол в края

0
Джуд Белингам Реал Мадрид
Снимка: БТА

Реал Мадрид започна с победа тазгодишното си участие в Шампионска лига. Испанският гранд сломи дебютанта в турнира Унион Берлин като домакин с 1:0 с нов късен гол на Джуд Белингам.

Реал доминираше през целия мач и създаде близо 30 положения пред вратата на германците, които геройски удържаха равенството. С няколко пропуска се отличи Хоселу, като Лука Модрич и Родриго също не успяха да реализират възможностите си. Реал удари и две греди – едната бе дело на Родриго, а другата бе след шут на Хоселу, избит от Фредерик Рьонов.

Белингам е най-новата звезда на Реал, като не е отбелязвал само в един мач от началото на новия сезон. Повечето му голове са в края на мачовете. В другата среща от група C италианският шампион Наполи гостува на Брага в Португалия.

По същото време Галатасарай и Копенхаген завършиха наравно 2:2 в Истанбул.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.