Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид потопи „жълтата подводница“ в страхотен мач

0
Реал Мадрид
БТА

Шампионът на Испания Реал Мадрид направи фантастичен обрат срещу Виляреал, за да стигне до осминафиналите на Купата на краля. „Лос бланкос“ обърнаха от 0:2 до 3:2.

Двубоят започна ужасно за „лос меренгес“ и още в 4-ата минута Етиен Капу си освободи място в наказателното, за да прати топката в мрежата на Тибо Куртоа.

Отбраната на Реал се пропука за втори път три минути преди почивката, когато Самуел Чуквуезе получи чудесен извеждащ пас, оставил го сам срещу Куртоа, който не можеше да предотврати втория гол в мрежата си.

Мадридският гранд се върна в мача в 57-ата минута, когато Винисиус се озова на стрелкова позиция след великолепна комбинация и оплете топката в мрежата на „жълтите“.

12 минути след това шампионът на Испания изравни резултата. След разбъркване в наказателното поле на Виляреал Йоргенсен не изби добре и Едер Милитао вкара.

Четири минути преди края Реал Мадрид показа, че е жив и се добра до пълен обрат. Марко Асенсио пусна пас към Дани Себайос, а той с удар по земя от точката за изпълнение на дузпа се разписа за 3:2, с което прати отбора си в следващата фаза на турнира.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.