Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид отново наказа любимата си жертва Ливърпул

0
Карим Бензема, Реал Мадрид - Ливърпул
БТА

Реал Мадрид удари Ливърпул и в реванша между двата тима на „Сантяго Бернабеу“. „Белите“ победиха с 1:0 своя мърсисайдски съперник с попадение на Карим Бензема и след успеха с 5:2 на „Анфийлд“ се класират за четвъртфиналите в Шампионска лига с общ резултат 6:2.

През първата част имаше няколко страхотни атаки към двете врати, но като цяло Алисон направи по-важните спасявания. Бразилецът отрази страхотен удар в горния ляв ъгъл на вратата си дело на Едуардо Камавинга.

Тибо Куртоа пък имаше работа основно при удари в неговия обсег от Мохамед Салах и Дарвин Нунес.

Шест мнути след началото на втората част Феде Валверде излезе сам срещу Алисон, но бразилецът отново бе на висота.

В средата на второто полувреме Бензема не успя да оползотвори пас на Винисиус и да открие резултата.

Точно десет минути по-късно французинът от алжирски произход не прости на Ливърпул за 0:1. Винисиус опита изстрел, но се строполи на земята и от легнало положение подаде на Бензема, който на празна врата нямаше как да сбърка.

В продължението на мача „кралете“ имаха претенции за дузпа, но дори консултация с ВАР не бе достатъчна на главния съдия да покаже бялата точка.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.