Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал Мадрид излиза за победа срещу Наполи според Alphawin

0
Реал Мадрид Джуд Белингам
Снимка: БТА

Испанският колос Реал Мадрид посреща днес шампиона на Италия Наполи в пети мач от групите на Шампионска лига. Според коефициентите в alphawin casino bg „белия балет“ ще се бори за победа, въпреки че е сигурен 1/8-финалист.

След четири изиграни мача Реал има пълен актив от 12 точки, като води с 5 пункта на Наполи, който е втори. Трети е Брага с 3 пункта, който има шансове да догони само неаполитанците.

Срещата между Реал и Наполи е налична за игра в Алфауин. За този мач може да се възползвате от alphawin bonus code, а ставката за победа на Реал е 1.87.

Равенството в този мач се оценява от букмейкъра на 3.75. За победа на Наполи пък ставката в алфауин мобилно приложение е 4.00.

*Коефициентите могат да търпят промени!

С участие в хазартни игри идва не само забавление, но и потенциален риск от развиване на зависимост. За отговорна игра и предотвратяване на рисковете, може да се информирате на сайта на НАП или AlphaWin отговорна игра

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.