50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Реал без право на грешка срещу „прилепите“

0
реал мадрид валенсия
Снимка: БТА

Отборите на Реал Мадрид и Валенсия се изправят един срещу друг в отложен мач от 17-и кръг на испанската Ла Лига. Двубоят на „Сантяго Бернабеу“ ще се проведе в четвъртък, 2.02, от 22:00 часа българско време.

Възпитаниците на Карло Анчелоти влизат в мача от втора позиция с 42точки, на 8 изоставане от лидера Барселона, но и с мач по-малко. „Кралския клуб“ спечели три от последните си пет мача в първенството, допускайки три гола в тези срещи. Реал е непобеден у дома през сезона, но две от последните три домакинства не бяха спечелени. На „Бернабеу“ мадридчани имат 5 победи и 3 равенства при голова разлика 16:7. Реал ще играе полуфинал за Купата на краля и осминафинал в Шампионска лига, а след този мач започва и участието им в Световното клубно първенство.

валенсия реал мадрид

Играчите на Дженаро Гатузо се намират на 14-о място с 20 точки, на две от зоната на изпадащите. Гостите загубиха три от последните си пет шампионатни мача, вкарвайки 6 гола в тях. Валенсия няма победа в последните си 4 гостувания, а когато са далеч от дома имат общо 1 победа, 3 равни и 4 поражения при голова разлика 8:11. „Прилепите“ отпаднаха от турнира за Купата на краля и не участват в европейските клубни турнири.

Реал и Валенсия вече играха веднъж през тази година. Двата отбора се изправиха един срещу друг в средата на януари в турнира за Суперкупата на Испания в Саудитска арабия и столичани спечелиха след изпълнение на дузпи. Актуалните шампиони на Испания и Европа спечелиха 4 от последните 5 сблъсъка от Ла Лига срещу Валенсия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.