Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Разубедили Мисиджан да се завърне в Лудогорец

0
Върджил Мисиджан
Twitter.com

Лудогорец е дал оферта за бившия свой играч Върджил Мисиджан. Нидерландецът игра пет сезона за българския клуб и спечели с него толкова национални титли.

Завръщането би било финансово изгодно за Мисиджан, но техническият директор на Твенте, където сега се подвизава крилото – Ян Стрьоер, е разубедил играча от мисълта за напускане.

„Разбирам, че е добре за теб. Офертата също е добра за нас. Ние можем да използваме парите, но смятаме, че с отбора, който имаме сега, можем отново да играем европейски футбол. А може би и повече, кой знае”, заявил Стрьоер на Мисиджан, разкри самият нидерландец.

Освен Лудогорец, за Мисиджан са питали и други клубове, става ясно от бившия футболист на българските „орли“.

През този сезон крилото има 22 мача във всички турнири, в които е вкарал 6 гола и е направил 5 асистенции.

Очевидно търсенето на крило за разградчани след контузията на Рик Джонатан ще продължи.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.