ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Разрешиха на Ботев да играе на „Колежа“ пред пълни трибуни

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Това, което феновете на Ботев Пловдив очакваха от дълго време, вече е факт. Отборът ще може да използва пълния капацитет на своя стадион „Христо Ботев“ за предстоящите домакините мачове с Пирин в събота и Хебър на 10-и декември, след като представители на Община Пловдив са направили оглед на съоръжението.

След това изпълнителят на строителството на съоръжението ДЗЗД Колежа в лицето на Илиян Филипов е входирал становище, че всички строителни дейности са изцяло съобразени с домакинските мачове и са взети мерки за обезопасяване, с което се гарантира сигурността на феновете на Южната и Северната трибуна, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Документът ще бъде подписан от кмета на града Костадин Димитров и така Ботев ще може да пусне билети за всички трибуни.

„Колежа ще посрещна с осветление 2024 година, което отговаря напълно на изискванията на УЕФА за четвърта категория, а това ще позволи на него да се играят официални международни мачове и да бъдат предавани пряко по телевизията“, разясни Филипов.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.