ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Разнобой в Левски: Сираков иска да уволни Ивков, Мъри не дава

0
Станимир Стоилов
LAP.bg

Високото напрежение продължава да витае в Левски, въпреки че „сините“ се намират във възходяща линия и наредиха три поредни победи. Проблемите на надвековния клуб обаче са управленски, както заяви изпълнителният директор Иво Ивков.

Именно с него са свързани и търканията на оперативно ниво. От известно време е ясно, че собственикът Наско Сираков и директорът Ивков не само, че не са на едно и също мнение и не гледат в една посока, но и не си говорят.

Старши треньорът Станимир Стоилов пък е в деликатна ситуация, налагаки се да избира между страните. Хасковският специалист обаче го е направил повече от красноречиво – заема страната на директора.

Мъри дори е заплашил да хвърли оставка, ако Ивков бъде уволнен, пише „Тема Спорт“.

Уволнение на Ивков определено седи на дневен ред за Наско Сираков, а самият директор на скрита пресконференция заяви, че чувства дните си в Левски „преброени“. Изглежда обаче заплахата на Стоилов за треньорска оставка е стопирала процеса по освобождаване на Ивков поне засега.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.