ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Разкриха сумата, която Левски прибира за Георги Миланов

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Столичният гранд Левски ще прибере общо 150 000 евро за правата на Георги Миланов. Както е известно, той беше трансфериран в дубайския Ал Дафра, а за сделката „сините“ ще вземат и солидна сума.

Георги Миланов можеше да напусне Левски и без трансферна сума, но е решил да помогне на „сините“, като изиска от новия си клуб да плати за трансфера. Столичани вече са получили 100 000 евро за Миланов, а сега очакват допълнителни 50 000 евро.

В новия си клуб Миланов ще взима и значително по-висока заплата. Неговата задача е да помогне на Ал Дафра да се пребори за оцеляването в елита на дубайското първенство.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Йордан Стоянов
Йордан СтояновЙордан Стоянов завършва специалност "Журналистика" към Софийски университет. Йордан разполага с дългогодишен опит в отразяването на най-интересните новини от света на спорта.
Коментирай

Няма коментари.