Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Разкриха кой е предложил чужденците на „сините“

0
Левски
Снимка: lap.bg

Считаният за нов силен човек по спортните въпроси в Левски Саид Ибраимов е предложил двамата нови чужденци на „Герена“. „Сините“ вече подписаха с офанзивния полузащитник Хасими Фадига за две години, а до броени дни това ще стори и друг халф – бразилеца Дарлан.

Първият пристига като свободен агент, след като договорът му с Льо Ман изтече, а вторият идва от бразилския гранд Гремио. 52-годишният Ибраимов е харесал тези чужденци по време на своя скаутска мисия в чужбина и през лятото ги е  предложил на столичани.

От „Герена“ са останали доволни от доклада на футболиста и са решили да преговарят с въпросните играчи, като в крайна сметка се е стигнало до трансферите. Очакваше се Ибраимов да се завърне в екипа на Николай Костов, но той не успя да разтрогне договора си с Астана и ще остане там поне до септември, пише Тема Спорт.

Появиха се информации, че след като Костов покани в екипа си Ибраимов, когато той се завърне, ще стане спортен директор.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.