Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Кирил Десподов си уреди солидна заплата в ПАОК

0
Кирил Десподов
Снимка: LAP.bg

Дългоочакваният трансфер на футболист №1 на България – Кирил Десподов, в чужбина е на финалната права. Капитанът на Лудогорец и българския национален отбор ще премине в гръцкия ПАОК.

Медиите в южната ни съседка разкриват и подробности за това каква ще бъде заплатата му. Sport24.gr твърди, че фланговият нападател ще получава около милион и триста хиляди евро на сезон, а договорът му с „Двуглавите орли“ ще бъде за четири години.

Съобщава се още, че лично собственикът на ПАОК – Иван Савидис, се е заел с привличането на Десподов, като бизнесменът е постигнал пълна договореност по трансфера, който ще бъде на стойност 3,5 милиона евро. От ПАОК са държали преговорите без много медиен шум, тъй като интерес към национала на България имаше и от страна на конкурентите на гръцкия тим Олимпиакос и АЕК.

Според други непотвърдени информации, Лудогорец ще получи 4,5 милиона евро за правата на звездата си, като си запазва и 20% от правата на футболиста.

Така Десподов ще играе в Лигата на конференциите с новия си тим. Подобно на Лудогорец, който също ще играе в групите на турнира, гръцкият гранд бе във втора урна на жребия и се падна в група с палача на Левски – Айнтрахт Франсфурт, шотландския Абърдийн и ХИК Хелзинки от Финландия.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.