ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Хари Кейн разби Борусия Дортмунд на парчета

0
Байерн Мюнхен Борусия Дортмунд
Снимка: БТА

Байерн Мюнхен спечели Дер Класикер с Борусия Дортмунд по особено категоричен начин. Баварците надделяха с 4:0 като гости на „Сигнал Идуна Парк“ и показаха кой е господарят в Германия. 

Отборът от Мюнхен изпусна да унижи съперника и с много по-сериозен резултат. 

Упамекано даде той за шоуто още я четвъртата минута, след като материализира подаване на Лерой Сане. Само пет по-късно Сане отново даде голов пас – този път за Хари Кейн. След почивката статуквото на терена се запази и последваха нови две попадения на английския голмайстор. 

В 72-ата минута той отбеляза след асистенция на Кингсли Коман. Точката на спора беше сложена дълбоко в добавеното време с хеттрика на „деветката“. 

Така Борусия продължава да няма успех над най-големия си конкурент в последните години вече 11 поредни мача. 

С победата Байерн се изкачи на второто място в Бундеслигата с 26 точки. Мюнхенци са 2 зад лидера Байер Леверкузен. Борусия пък е на 4-ото място с 21 пункта.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.