Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Райо Валекано се възползва от безобразен откъм дисциплина Хетафе

0
Райо Валекано
Twitter.com/RayoVallecano

Райо Валекано победи каго гост Хетафе с 2:0 в мач от 19-ия кръг на Ла Лига. Мадридското дерби се игра на неутралния „Уанда Метрополитано“.

Домакините се възползваха от глупаво изкаран втори жълт картон на Латаса Фернандес Лайос в 40-ата минута и малко след това поведоха чрез Серхио Камейо.

Именно той се превърна в герой за своите малко след почивката, вкайрвайки за 2:0. Това изнерви допълнително играчите на Хетафе и Мейсън Грийнууд си позволи да репликира съдията нецензурно, за което също получи червен картон. Трети такъв си изкара Дамиан Суарес, но от резервната скамейка.

С двама души повече Райо не успя да стигне до още едно попадение, но и така си осигури победата.

След нея отборът вече има актив от 23 точки и е на единадесето място, а Хетафе остава с 26 на осма позиция във временното класиране.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.