ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Райо бе на косъм да си тръгне с трите точки от „Местая“

0
райо валекано

Отборите на Валенсия и Райо Валекао не се победиха и завършиха наравно 1:1 в последен мач от 27-ми кръг на испанската Ла Лига. Със сигурнот, гостите трябва да съжаляват повече за изпуснатите три точки, защото водеха в резултата до последните 10 минути на мача

Възпитаниците на Андони Ираола откриха резултата още преди да са изминали и 10 минути, когато Алваро Гарсия намери Санти Комесана и халфът не сбърка. „Прилепите“ трябва да се потрудят здраво за точката и в крайна сметка успяха, тъй като Джъстин Клуиверт бе точен от дузпа в 81′, макар отсъджането на главния съди да предизвика доста полемики.

Валенсия заема 17-о място с 27 точки, толкова колкото има и 18-ия във временното класиане отбор на Еспаньол, който се намира в зоната на изпадащите. Райо се намира на 8-ма позиция с 37 точки.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.