ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Какво донесоха прогнозите на Nostrabet през Април?

0
Nostrabet прогнози - равносметка за Април 2024
Nostrabet прогнози - равносметка за Април 2024

Краят на големия футболен сезон наближава стремително, като набързо измина и месец април, в който емоциите по терените на света бяха много. Нашите типстъри за пореден път се бориха смело с прогнозите и постигнаха някои солидни постижения, които ще онагледим с точни числа в следващите редове.

Равносметка Футболни Прогнози Април 2024
⚡ Твърд мач за деня26 познати от общо 30
🔥 Залог на деня20 познати от общо 30
🏆 Права колонка13 познати от общо 30
✅ Bet Builder11 познати от общо 30

26/30 Твърд Залог

Най-впечатляваща беше успеваемостта през този месец при твърдите залози, където типстърите на Нострабет не оставиха нищо на случайността и успяха да заковат цели 26 от 30 възможни прогнози. Грешките бяха съвсем малко, а част от тях пък на свой ред бяха свързани с лош късмет. За пореден месец твърдите залози на Нострабет жънат успех.

20/30 Залог на деня

На второ място по успеваемост остават залозите за деня, при които успеваемостта е 2/3-ти – 20 познати от 30 възможни. В края на месеца бяха допуснати някои непредизвикани грешки, но като цяло и в този аспект имаше много успешни предложения, идващи и на доста добри коефициенти в нередки случаи.

13/30 Прави колонки

Продължаваме с правите колонки, като тук отново може да се отбележи напредък, след като предишния месец бяха хванати 9 колонки. През този вече говорим за успеваемост 13 от 30. Отново ще подчертаем, че тези близо 50% хванати колонки биха се равнявали на добра печалба, имайки предвид, че средният коефициент е от 3.00 нагоре във всеки един ден. Нашите типстъри ще продължават да преследват още по-силни постижения в това отношение.

11/30 Bet Builder

Завършваме с Бет Билдер класацията, която през април остана на последно място. Освен тези 11 хванати колонки имаше и още 2-3 случая, в които типстърите бяха близо до успех, но залозите бягаха за по някой корнер или гол. Това, все пак, е пореден месец, в който и тази статистика успява да достигне до двуцифрена стойност.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Емануил Тодоров
Емануил ТодоровЕмануил има зад гърба си повече от 5 години опит като спортен журналист и анализатор на футболни мачове. Той се специализира в даването на футболни прогнози за мачовете от водещите първенства в Европа и България.
Коментирай

Няма коментари.