ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Равносметка за футболните прогнози в Nostrabet през месец Юни

0
nostrabet погнози - равносметка за юни 2024
Равносметка на прогнозите от Nostrabet през месец Юни 2024

Поредният месец от годината вече е в историята и е време за вече традиционната справка за успеваемостта на типстърите на Нострабет за изминалите 30 дена (за месец Юни). Периодът беше доста особен, имайки предвид, че акцентът премина почти изцяло върху националните отбори, а преходът между клубен и международен футбол понякога създава известни предпоставки за неточности.

Все пак, справката показва, че сме успели да маневрираме не зле през бурните ветрове. Да погледнем и разбивката на всеки един от 4-те вида прогнози, за които правим месечен обзор.

Равносметка Прогнози Юни 2024
🔥 Залог на деня21 познати от общо 29
⚡ Твърд залог за деня20 познати от общо 30
🏆 Права колонка12 познати от общо 30
✅ Bet Builder12 познати от общо 30

Прави Колонки – 12/30

Началото на месеца тук беше трудно, след като за първите 17 дена бяха хванати 4 колонки. За сметка на това, с напредване на времето, вече се превключи на скорост и с идването на важните мачове от груповите фази на Евро 2024 и Копа Америка, нещата си дойдоха на място. В заключителните 13 дена на юни бяха хванати 8 от 13 възможни колонки, което е едно много силно постижение.

Бет Билдер – 12/30

При Билдерите успеваемостта е абсолютно същата като хванати прогнози, но статистиката малко лъже. В още половин дузина случаи бяхме на „сантиметри“ от успеха, но голове дълбоко в добавеното време, късни картони или корнери разваляха пейзажа. Може да отбележим, че към тази бройка в поне още 2-3 случая кешаутът е могъл да бъде ваш верен съюзник.

Твърд Залог – 20/30

Преминаваме вече и към индивидуалните прогнози. При по-сигурните залози, твърдите, началото на месеца беше силно, като финалната бройка от 20 също може да се сметне за напълно задоволителна. Някои грешки в последните дни попречиха числата да са още по-позитивни.

Залог на деня – 21/29

Най-високата успеваемост този месец безспорно принадлежи на залозите на деня, където грешките бяха сравнително малко, а един дуел от избраните от нас в крайна сметка беше отложен и не влиза в тези изчисления. Така бройката от 21 поставя чудесни условия, за да се опитаме да сме още по-точни през новия месец. Новият месец вече е в ход, така че може да видите първите ни прогнози за него на сайта!

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Емануил Тодоров
Емануил ТодоровЕмануил има зад гърба си повече от 5 години опит като спортен журналист и анализатор на футболни мачове. Той се специализира в даването на футболни прогнози за мачовете от водещите първенства в Европа и България.
Коментирай

Няма коментари.