ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Рафа Надал с мрачни думи за края на кариерата си

0
рафаел надал
Снимка: БТА

Предстоящият сезон 2024 може да е последен в кариерата на легендата Рафаел Надал. Матадора коментира актуалните теми около себе си.

„Има голяма вероятност това да бъде моята последна година. Има дори вероятност да не бъде цяла година, а половин“, Надал сподели за Sport.es.

„Не искам да го обявявам, защото в крайна сметка не знам какво може да се случи. Така че се надявам да не кажа нещо прекалено специално, тъй като тогава ще бъда роб на това, което съм казал. В крайна сметка работих много, работих усилено, за да се върна и да се състезавам. И ако тялото и физиката ми позволят да продължа и да се наслаждавам на това, което правя, защо ще поставям краен срок? Мисля, че няма смисъл“.

„Мога само да кажа, че се връщам към състезанията. В крайна сметка има много възможности, има много варианти, които могат да се случат, но аз нямам капацитета в момента да кажа какво точно ще стане“, допълни испанецът.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.