Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Първа присъда за уреждане на мачове в Испания

0
Шави Торес
Twitter.com

Полузащитникът на Луго – Шави Торес, беше осъден на 10 месеца затвор и 22 месеца дисквалификация от футбола по делото „Осасуна“. Това е първата присъда за уреждане на мачове, издавана в Испания.

Върховният съд намали присъдата за затвор за играча от 1 година на 10 месеца, както и дисквалификацията от 2 години на 22 месеца.

Освен това съдът дава присъда го осъди да плати глоба от 400 000 евро и една единадесета от разноските по процеса.

Футболистът от Аликанте беше взет от Луго през септември 2020 г. и вече чакаше обжалванията. Но Темида го осъди на две години дисквалификация за уреждане на мачове.

Торес се присъедини към отбора от Галисия, след като изигра 230 мача в испанския професионален футбол (156 в Ла Лига) с фланелките на Барселона, Малага, Леванте, Хетафе, Бетис , Спортинг Хихон и Елче.
Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Иван Алексов
Иван Алексов
Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.