Betano Вземи бонуса
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Пускат свободен ход за мача на ЦСКА в Своге

0
ЦСКА
Снимка: lap.bg

Всички фенове, които искат да гледат проверката на ЦСКА срещу Спортист, ще влизат безплатно на Градския стадион в Своге. Спарингът е на 26, март, неделя, и ще започне в 14 часа, като привържениците на лидера в елитното ни първенство ще бъдат настанени в сектора за гости.

Днес подопечните на Саша Илич подновиха занимания, след като получиха четири почивни дни след победата над Спартак Варна. В петък и събота „червените“ ще тренират едноразово на клубната база в Панчарево, а в двубоя със Спортист Илич планира да даде повече игрови минути на футболисти, които играят по-рядко до този момент в първенството, както и на юноши.

Иван Турицов ще пропусне неделната контрола, но по-важно е, че вече е възстановен и поднови тренировки. Очаква се десният бек да се завърне в игра в четвъртфиналния двубой с Черно море за Купата на 4 април от 20 часа на стадион „Българска армия“.



Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.