ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Първото „железничарско“ дерби за сезона е тук

0
локомотив софия пловдив
Снимка: БТА

Един от най-интересните и заплетени мачове от втори кръг на Първа лига е днешното „железничарско“ дерби между София и Пловдив. Двубоят започва в 21:15 часа и ще се проведе на ст. „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“. Главен съдия на мача е Никола Попов.

Възпитаниците на Стойчо Стоев започнаха първенството с минимална победа над гостуващия тим на Ботев Враца с 1:0. Хубавите новини за столичани са, че двете нови попълнения на Локомотив – дясното крило Стийв Траоре и вътрешният халф Диого Тейшейра, получиха нужните документи и ще могат да дебютират за „червено-черните“ още тази вечер. Локомотив София няма победа над „смърфовете“ в последните 4 мача помежду им.

Играчите на Александър Томаш стартираха новата кампания с равенство в домакинството си на градския си съперник Ботев Пловдив – 1:1. Проблем за Томаш тази вечер ще бъде почти сигурното отсъствие на капитана и лидер на отбора – Димитър Илиев, който получи контузия по време на тренировка през седмицата. Илиев все пак бе включен в групата. Томаш няма да може да разчита и на нападателя Георги Минчев, който тепърва трябва да навлиза в оптимална форма. „Черно-белите“ имат само едно поражение в последните си пет мача срещу Локо София.


Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.