50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
50 Free Spins БЕЗ ДЕПОЗИТ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Публиката на Ботев ще гледа ботевисти

0
Ботев Пловдив
Снимка: lap.bg

Временният треньор на Ботев Пловдив Стефан Стоянов твърдо е решил в последните два мача през това първенство да продължи да гласува доверие на повече българи, сред които и юноши на клуба. В предния двубой със Славия на „Христо Ботев“ специалистът започна със седем български играчи в стартовия състав, нещо което не се беше случвало не само през този сезон, а и отдавна.

Двама от въпросните футболисти бяха рожби на Ботев, като единият – Димитър Папазов, записа дебют. След почивката за първи път екипа на представителния тим облякоха и други двама кадри на „канарчетата“ – Мартин Ситев и Мирослав Георгиев.

Подобна тенденция Стоянов ще спазва и при гостуването на Локомотив в София и последното домакинство с Арда, като очакванията са юноши на Ботев не само да получават повече игрови минути, но и други талантливи „жълто-черни“ момчета да дебютират.

От една страта такъв подход безспорно ще се хареса на компетентната публика на Ботев, а от друга ще даде възможност да се види дали младите момчета дават индикации, че могат да са полезни на клуба в близко бъдеще. 

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Георги Колев
Георги КолевГеорги Колев е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.