Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСВ, Копенхаген и Антверп ще играят групи на Шампионска лига

0
Копенхаген
Снимка: БТА

ПСВ Айндховен (Нидерландия), Копенхаген (Дания) и Антверп (Белгия) са последните ясни три участника в тазгодишната групова фаза на Шампионска лига. В сряда вечер те си заслужиха място в „турнира на богатите“ след успешно представяне на реваншите от плейофната фаза.

ПСВ разби шотландския Рейнджърс с 5:1 и така с общ резултат 7:3 напълно закономерно ще бъде в същинската част на надпреварата. С два гола блесна Сайбари, Де Йонг и Веерман се разписаха по веднъж, а Голдсън си вкара автогол. Почетното попадение за гостите бе дело на Таверниър.

В Дания местният гранд Копенхаген и полският Раков завършиха наравно 1:1. „Лъвовете“ обаче имаха преднина от 1:0 на полска земя. Тази вечер попаденията бяха дело на Вавро (К) и Жволински (Р).

Пред близо 30 хиляди души в Атина местният АЕК загуби с 1:2 от Антверп и с общ резултат 1:3 отпадна на прага на групите в ШЛ. Керг изведе гостите напред, а Араухо изравни края. Малко след това Баликвиша все пак донесе победата на белгийците.

Всички загубили отбори ще играят в групите на Лига Европа.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.