Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСЖ е готов на всичко, за да задържи Мбапе

0
ПСЖ Килиан Мбапе
БТА

Бъдещето на голямата звезда на Пари Сен Жермен – Килиан Мбапе, продължава да бъде основна тема във водещите европейски медии. Според RMC Sport, парижани ще започнат преговори с нападателя за нов договор в следващите дни, който ще бъде 2025-а година или с 12 месеца повече от сегашното споразумение.

Съобщава се, че катарските собственици на клуба са готови на всичко, за да задържат Мбапе на „Парк де Пренс“. Това включва финансови стимули и дори писмено споразумение за негов трансфер следващото лято.

Смята се също, че бившият шеф на beIN Sports – Зиад Хамуд, който наскоро бе назначен като бизнес мениджър на Мбапе, може да улесни донякъде преговорите. Очевидно той поддържа добри отношения с нападателя, но след като е работил дълги години като ръководител на притежаваната от Катар beIN Group, има близки връзки с ръководството на ПСЖ.

От тяхна гледна точка, Мбапе и семейството му смятат, че са били кристално ясни относно желанието си световният шампион да остане във френската столица този сезон и да напусне без пари в края му.

Президентът на ПСЖ – Насер Ал-Хелаифи, даде ултиматум на Мбапе преди около седмица, че трябва да поднови договора си или ще бъде продаден това лято, но реалистично Мбапе държи всички карти. След като изглеждаше, че направи невъзможното и задържа Мбапе миналото лято, не би било изненада, ако ПСЖ опита отново да го постигне, а Реал Мадрид чака търпеливо своя шанс.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.