ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСЖ взе голямата надежда на нидерландския футбол

0
Пари Сен Жермен ПСЖ
Twitter

Пари Сен Жермен привлече Шави Симонс. Френският шампион се възползва от откупната му клауза и плати едва 6 милиона евро на нидерландския ПСВ Айндховен.

Симонс е една от най-големите надежди на местния футбол. Очаква се дали някой измежду Неймар и Килиан Мбапе ще напусне клуба това лято и тогава ПСЖ ще си запази младока. Ако и двете суперзвезди обаче останат във френската столица, парижани ще го отдадат под наем.

Вече дори са влезли в надпреднали разговори с германския РБ Лайпциг, като договорът би бил за една година без клаузи за откупуване. ПСЖ инвестира в бъдещето си и Шави Симонс е с очаквания да се превърне в основен мотор на отборе от следващите 2-3 сезона.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.