Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСЖ се разправи със Страсбург и поведе колоната във Франция

0
Пари Сен Жермен - Страсбург
Снимка: Twitter.com/Ligue 1 English

Френският шампион Пари Сен Жермен надигра с категоричното 3:0 Страсбург в ранната съботна среща от деветия кръг на Лига 1.

Килиан Мбапе откри от дузпа в 13-ата, а три минути по-късно попадение на Лебо Мотиба от състава на гостите не бе зачетено след намеса на системата ВАР.

Парижани натиснаха и Карлос Солер удвои в 31-ата минута, преди Фабиан Руис да оформи крайния резултат в 77-ата минута.

С този успех ПСЖ излезе начело в класирането с 18 точки, но е с мач повече от Монако и Ница, които при успех в срещите си от кръга ще изпреварят парижани. Страсбург остава 12-и с десет пункта. За възпитаниците на Луис Енрике предстои домакинство на Милан в Шампионската лига, а след това гостува на Брест в шампионата. Страсбург, който допусна трета поредна загуба, гостува на Рен в първенството.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.