Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

ПСЖ и Монако привличат всички погледи върху себе си

0
Монако ПСЖ
Twitter

Отборите на Пари Сен Жермен и Монако се изправят един срещу друг в дербито на 13-и кръг от френската Лига 1. Двубоят на „Парк Де Пренс“ ще се проведе в петък от 22:00 часа българско време, а главен съдия на мача е Беноа Бастиен.

ПСЖ Килиан Мбапе

Играчите на Луис Енрике влизат в мача от първото място във временното класиране с 27 точки. Парижани са в серия от 5 поредни победи в първенството, а като домакини имат 4 победи, 1 равенство и 1 загуба при голова разлика 15:4. Последният мач между двата тима завърши 3:1 за Монако. Столичани няма да могат да разчитат на бранителя Преснел Кимпембе, на капитана си и дефанзивен халф Маркиньос, на защитника Нуно Мендеш, на вратаря Серхио Рико и на офанзивния полузащитник Уарен Заир-Емери. ПСЖ не са допуснали гол в последните си 3 домакински срещи от елита.

Монако

Възпитаниците на Адолф Хютер са трети в подреждането с 3 точки по-малко от днешния си съперник. „Монегаските“ спечелиха 3 от последните си 5 двубоя в първенството, а като гости имат 2 успеха, 3 равенства и 1 поражение при голова разлика 12:10. ПСЖ има три победи в последните 5 срещи от всички турнири между двата тима. Гостите също имат сериозни кадрови проблеми преди дербито на кръга – аут за Монако са полузащитниците Елиес Бен Сехир и Юсуф Фофана, нападателите Мирон Боаду и Брийл Емболо и защитниците Кайо Енрике и Мохамед Салису. Монако спечели само 1 от последните си 5 гостувания в Лига 1.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Лъчезар Тодоров
Лъчезар ТодоровЛъчезар е работил в няколко спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт.
Коментирай

Няма коментари.