Inbet Inbet Inbet Inbet
ЦСКАЛевскиЛудогорецБотев ПловдивЛокомотив ПловдивСпартак ВарнаАрдаСлавияЧерно МореБероеЛокомотив СофияПирин БлагоевградЦСКА 1948Ботев ВрацаЕтърХебър 1918КрумовградМанчестър СитиМанчестър ЮнайтедЛивърпулЧелсиАрсеналБайерн МюнхенБарселонаРеал МадридЮвентусИнтер

Истинска лудост! ПСЖ предлага на Мбапе 10-годишен договор и 1 милиард евро

0
Килиан Мбапе
БТА / BTA

Френският шампион футболен Пари Сен Жермен изглежда е готов на всичко, за да задържи голямата си звезда – Килиан Мбапе. Според Defensacentral.com, ръководството на парижани ще предложи на младия нападател нов договор в невиждан размер.

По информацията, от „Парк де Пренс“ са готови да предоставят на Мбапе десетгодишен контракт, който ще го задържи в отбора до 2033-а година. Това не е всичко – договорът се оценява на невероятната сума от 1 милиард евро, правейки го най-добре платеният футболист в европейския футбол. Самият емир на Катар е дал зелена светлина за подобна сделка.

Причините за тази смела инициатива на ПСЖ е свързана с неотдавнашните спекулации относно плановете на 24-годишния нападател. Слухове за това, че Мбапе иска да напусне отбора, създадоха несигурност в отбора, но сега се очаква той да остане в Париж.

По-рано тази седмица Мбапе се завърна към тренировките на отбора и лично потвърди, че намерението му е да изпълни договора си с ПСЖ, който изтича в края на следващия сезон. В медиите се писа още, че нападателят е бил заплашен от спортно-техническото ръководство на тима, че ще изкара следващата кампания на пейката на резервите, ако не преподпише. Той е силно свързван с трансфер в испанския Реал Мадрид.

Килиан Мбапе беше закупен от Пари Сен Жермен през лятото на 2018-а година от Монако срещу 180 милиона евро. Френският национал доказа своята стойност на терена, изигравайки 260 мача за ПСЖ, за който отбеляза 212 гола и направи 98 асистенции.

Последвайте ни в Google Новиниgoogle news image
Автор
Димитър Георгиев
Димитър ГеоргиевДимитър Георгиев е български спортен журналист и анализатор. Завършва висшето си образование в Софийски университет със специалност българска филология.
Коментирай

Няма коментари.